Monday, May 7, 2007

Cum sa scapam de durere cu ajutorul plantelor




Nu stiu altii cum sint dar eu nu pot sa suport durerea! Fie ca este o migrena provocata de trancaneala colegei de camera sau o durere de masele cauzata de inghetata, este suficient ca sa imi strice toata ziua. Daca ati ramas fara analgezice iar farmacia e inchisa sau pur si simplu nu vreti sa apelati la pastile, este bine de stiut ca exista calmante naturale foarte eficiente.

1. Migrene
Puteti scapa de o durere de cap ca va impiedica sa va concentrati cu ajutorul otetului de mere. Puneti, intr-un vas smaltuit, parti egale de otet si apa si puneti amestecul la fiert. Cind se infierbinta, luati vasul de pe aragaz si inhalati, timp de citeva minute, aburii emanati tinind un prosop deasupra capului.

2. Dureri reumatice
Pentru a le reduce, folositi macerat de untul-pamintului. Se prepara in felul urmator: dati pe razatoare 250 de grame de bulbi de planta si turnati peste ei 750 ml de ulei de floarea-soarelui. Cu amestecul rezultat masati zilnic locurile dureroase si acoperiti-le apoi cu un prosop.

3. Dureri provocate de monturi
In cazul lor, ungeti excrescantele cu tinctura de iod dupa care puneti pe fiecare cite o jumatate de maslina neagra. Aplicati apoi un pansament deasupra si lasati remediul sa actioneze pe timpul noptii. Operatiunea se repeta timp de o luna.

4. Crampe abdominale

Faceti o infuzie de coada-racului. Se pune o lingurita de plante la o cana de apa clocotita si se lasa la infuzat timp de 10 minute. Indicat ar fi sa beti mai multe cani pe zi.

5. Dureri de stomac

Puneti doua lingurita de verbina la o cana de apa clocotita. Strecurati-l dupa 10 minute si consumati-l de-a lungul zilei, cu inghitituri mici.

6. Dureri de dinti

Pentru a scapa de nesuferitele dureri de dinti, exista cel putin doua trucuri: primul consta in aplicarea, pe obraz, in zona dintelui bolnav, a unui cub de gheata invelit intr-un pansament steril. Mentineti-l timp de 15 minute.
De asemenea, puteti incerca sa puneti, intre mucoasa interna a gurii si gingie, o bucatica de slanina proaspata, nesarata. Durerea dispare dupa aproximativ un sfert de ora.

2 comments:

Savovici Alexandra said...

Buna ziua.


Aukro.ro are placerea sa va prezinte Programul nostru de Afiliere.

Oferim o varietate de banner-ere grafice de diferite marimi si cu diferite imagini, panouri de cautare si posibilitatea de a introduce link-uri text pe site-ul dumneavoastra – la alegerea dumneavoastra.

Platim 5 lei pentru fiecare utilizator inregistrat prin intermediul paginii dumeavostra si inca 5 lei daca isi activeaza complet contul. Oferim o modalitate simpla prin care puteti monitoriza numarul de afiliati si suma de bani castigata.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati pe www.aukro.ro si sa va alaturati Programului de Afiliere.

Atat inscrierea cat si inregistrarea in Programul de Afilieri sunt gratis pe aukro.ro

Daca mai aveti intrebari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la ; contact@aukro.ro sau la numarul de telefon : 0351467304.



Cu stima,

Echipa Aukro

Anonymous said...

clinica-verde.blogspot.com is very informative. The article is very professionally written. I enjoy reading clinica-verde.blogspot.com every day.
payday loans alberta
loans