Monday, April 16, 2007

Mararul te ajuta sa slabesti!

Oameni care au avut curajul sa bea ceai de marar spun ca acesta chiar da rezultate. Iata cum se procedeaza: se bea cite o cana dupa masa de prinz si cea de seara. Pentru a-l prepara fierbeti doua lingurite de seminte de marar in 250 ml de apa timp de 5 minute. Acoperiti vasul si lasati-l la racit 10 minute dupa care … savurati! Sint curioasa ce parere veti avea despre gustul acestui “elixir” pentru slabit.
Pentru ca rezultatele sa fie mai rapide, incercati sa mincati, dimineata, pe stomacul gol, un grepfruit cu miezul rosu si beti 250 ml de apa plata in care ati adaugat zeama de la un sfert de lamiie. Cel mai simplu este sa stoarceti o lamiie intr-un litru de apa iar amestecul sa il puneti in frigider. In felul asta aveti “rezerve” pentru 4 zile.

2 comments:

Anonymous said...

m-ar interesa sa aflu mai multe despre dietele vedetelor...cum reusesc sa slabeasca si sa se si mentina..crezi ca as putea gasi niste articole de acest gen pe blogul tau? asta ca sa nu mai googlesc

Monica said...

Adina, nu stiu in ce masura iti voi putea indeplini rugamintea de a posta aici dietele vedetelor si modul in care se mentin. Motivul consta in insusi profilul blogului: tratamente naturiste. Nu stiu in ce masura acesta este compatibil cu modul in care slabesc vedetele si, sincera sa fiu, nu cred ca o dieta devine eficienta pentru oricine doar pentru ca a functionat in cazul prezentatoarei X ori a actritei Y. Eu iti recomand, daca vrei sa slabesti, sa incerci o alimentatie sanatoasa, bogata in legume, fructe si carne slaba. Pentru un efect mai rapid, adauga la asta efortul fizic si ceaiuri de plante care te pot ajuta. Daca te mai intereseaza subiectul pot sa revin, pe blog, cu mai multe detalii despre ce alimente sint indicate in cadrul unui regim de slabit si informatii despre respectivele ceaiuri.